Adatvédelem és felhasználási feltételek

Szerző

A dokimami.hu egyetlen szerzője: Dokimami (háziorvos és még sok más)

Szerzői jogok

Az oldalon található cikkek Dokimami szellemi terméke, idézni néhány mondatot a cikkekből a forrás megjelölésével lehet, de nagyobb mennyiségű szöveg felhasználásához a szerző engedélye szükséges. A cikkekre mutató hivatkozás a szerző tudta és jóváhagyása nélkül is elhelyezhető.

A dokimami.hu-n lehetőség van véleménynyilvánításra. A hozzászólások minden felhasználó számára nyilvánosak, ezért a szerző külön kérése, hogy minden bejegyzés mások véleményének tiszteletével és a közízlés figyelembe vételével szülessen.  A moderátor, aki a tulajdonos is: Dokimami. Az üzemeltető, jelen esetben Dokimami fenntartja a jogot, hogy kimoderálja a véleménye szerint fals információkat, öncélú reklámokat, obszcén tartalmú, az oldalra véleménye szerint nem oda illő kommenteket. A moderálás 24 órán belül megtörténik. A  dokimami.hu tulajdonosai az oldalon megjelenő és olvasható véleményekért és hozzászólásokért semmilyen nemű felelősséget nem vállalnak.  A tartalomért kizárólag az azt elhelyező személy viseli az abból adódó esetleges következményeket, az abból fakadó vagyoni és nem vagyoni károk megtérítésének kötelezettségét.

A dokimami.hu hiteles információk közlésére törekszik, mindazonáltal a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal. Az oldalon található cikkek és a kommentekben illetve e-mailben adott tanácsok sohasem hellyetesíthetik a személyes orvosi találkozást, probléma esetén mindig fel kell keresni az orvosotokat.

Kinek szól az oldal?

A dokimami.hu fő témaköre a terhesgondozás, csecsemőgondozás, kisded nevelés. A dokimami.hu-n közzétett információk a jelenlegi magyar orvosi irányelveket követi. Ha a szerző a magánvéleményét írja le, mindig jelezve van.

Adatvédelem

Az oldalon megadott adatokat – beleértve az e-mail címeket – harmadik félnek semmilyen körülmények között nem adjuk ki, csak ha erre a jog kötelezi a tulajdonost.

Forrásainkról

Ahol csak lehetséges az információ forrása fel van tüntetve. Ha internetes forrásról van szó, akkor html linkként található a bejegyzésben, ha nyomtatott sajtóról van szó, akkor a forrás neve, szerzője, megjelenés éve, sokszor oldalszáma is fel van tüntetve. A bejegyzések végén pontos (év-hó-nap-óra) dátum van feltüntetve, így tudja az olvasó eldönteni, mennyire aktuális, netán elavult az információ. Bár törekszünk hiteles, megbízható forrásokra támaszkodni, mindazonáltal a feltüntett források tartalmáért nem tudunk felelősséget vállalni.

Az oldalon levő információk megfelenek a hatályos magyar orvosi irányelveknek.

Tulajdonosok

Az oldal Dokimami, magánszemély tulajdonában van, a fenntartási költségeket ők állják. Az oldal jelenleg nem pénzkereseti forrásként, hanem jótékonysági hobbi oldalként működik. Egyetlen célja, hogy a kismamákat segítse és releváns, hasznos tanácsokkal, információkkal lássa el.

Reklámozási irányelvek

Az oldalon a lehető legkevesebb reklám található. A megjelentetett reklámok a tulajdonos számára bevételi forrást nem jelentenek.  Ahol reklám van elhelyezve az oldalon, arról az olvasók tájékoztatást kapnak.

Kapcsolat

E-mail: dokimami (kukac) gmail (pont) com. Tekintettel arra, hogy az oldal jelenleg nem aktív, a tulajdonos az e-mail üzeneteket nem olvassa rendszeresen.

Debrecen, 2010.05.10

Vélemény, hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.