Szülinap, már megint

május 29th, 2012 § 6 hozzászólás

MÁS? Nem, csak máshogy látja a világot.

3 éves lett a dokimami. Visszaolvastam tavaly mit írtam ilyenkor (ezt) és igazából nem sokat változott a helyzet. Erősen visszavettem a blogolásból több okból is az utóbbi egy évben, ezért nagy változásokról nem tudok beszámolni, talán a sablonváltás az, ami kis változást jelentett, illetve a blogértesítőt megszüntettem. 345 115 látogató járt itt, 777 128 oldalmegtekintés volt és a leggyakoribb keresőbe írt szó, amivel a látogatók idejönnek/idejöttök, meglepő módon: a dokimami 🙂

Köszönöm azt a sok pozitív visszajelzést, amit kaptam tőletek, amíg jártam az értelmetlennek tűnő dokimami utamat.

Mi történt az elmúlt évben itt?

Júniusban:

Júliusban:

 • írtam egy listát, hogy mit vigyünk a nyaralásra a babának
 • összeszedtem azokat a tüneteket, melyek a lázhoz kapcsolódva baljóslatúak és orvoshoz kell menni velük

Augusztusban:

Szeptemberben:

Októberben:

Novemberben:

Januárban:

Februárban:

 • Megrajzoltam a szülői szerep allegóriáját, hisz a gyerek keményen nevel minket, de azért mi töröljük a sejhaját.

Márciusban:

Áprilisban:

Májusban:

Nagyjából ennyi, meg volt még néhány töltelék bejegyzés, de azokat nem linkeltem most be.

Köszönöm azoknak, akik évek óta kitartanak mellettem és néha dobnak egy-két kedves szót, köszönöm azoknak, akik kommentjeikkel értékes információhoz jutattak engem és a többi olvasómat és köszönöm azoknak is, akik eddig szótlanul olvastak, de vigyázzák, szeretik gyermeküket és párjukat. Köszönöm azoknak, akiknek szúrja a szemüket a dokimami és mégsem bántanak. És köszönöm az internetes trolloknak is, hogy eddig elkerültek, nem sértődöm meg, ha ez a jövőben is így marad.

Tagged

§ 6 Vélemény: Szülinap, már megint"

 • Dirge szerint:

  Nagyon boldog születésnapot a Dokimaminak! És köszönjük hogy még mindig csinálod, annak ellenére hogy (néha) tán magad sem hiszel benne, mert nekünk sokszor ez a mentőövünk:)

 • Àgi szerint:

  Boldog szülinapot, Dokimami! 🙂 Mindig nagy segìtsèget jelentett ez az oldal, mèg az esti altatàsròl szòlò cikk is,aztàn jòt kacagtam a visszaszìvàsàn is, ès akkor mèg jobban a szìvembe zàrtalak. Rengeteg okoskodò ìràst lehet talàlni gyereknevelèsrôl, jòl össze is zavarjàk a kezdô anyukàt. De szerencsère van Dokimami 🙂 nekem hamar ez az oldal vàlt etalonnà, aki elolvas pàr ìràst, biztos ràjön,mièrt. Kìvànom minden anyukànak,hogy idetalàljon ès remèlem,folytatod tovàbb. Köszönöm a sok segìtsèget (ès a bàtorìtàst, ami sok ìràson àtjön,hogy merjem a magam ès a gyerek mòdjàn csinàlni,mert ùgyis az jò,ahogy nekünk jò 🙂 )

 • Bogi szerint:

  Kedves Enikő!

  Boldog szülinapot!!! 🙂
  Gyerekek mellett a szabadidőből még a “köz” javára 🙂 áldozni, az tőled önzetlenség, nekünk ajándék!
  Szeretem az irásaidat okosak, hasznosak, összeszedettek és tele vannak szivvel,elfogadással…
  Remélem még sok téma kelti fel az érdeklődésedet és fogsz róla irni!
  További sok sikert kivánok:
  Bogi

 • Én szerint:

  Csak néhány hete találtam rá a honlapodra, így nagyon örülök ennek az összefoglalónak. 8 cikket nyitottam meg, remélem, lesz időm elolvasni őket minél hamarabb. Sok boldog születésnapot, és további jó munkát a bloggal!

 • Somaanyu szerint:

  Drága Dokimami,Drága Enikő!

  Istn éltessen sokáig,boldog szülinapot Dokimami!
  Annyi mindent adtál már eddig is nekünk,hogy azt Te szerintem nem is tudod mennyi,és,hogy mit jelentett egy-egy pillanatban ….az,hogy tudtam,ha valami történt velünk, a választ,a megoldást,majd este-vagy reggel-megkereshetem a “Dokimamin”,hiszen emlékszem valahol erről is irtál….Nagyon jó volt érezni a soraid mögött a tudást,és jó volt érezni az Anyát.Ez a kettősség,ami olyan harmóniát tudott mégis teremteni ezen az oldalon-teszi különlegessé a Dokomamit.
  Köszönöm!
  KÖSZÖNÖM:
  Az áldozatodat
  A tudásodat
  A bátorításokat
  A szereteted
  Az időt,amit nekünk adsz…..

  Remélem még sokszor köszönthetünk születésnapod alkalmából,és megéred majd azt a kort is,amit mi nők,már nem annyira szívesen mondunk ki-és ünnepelünk:))))
  De most így ovodáskorúan még nyugodt szívvel kiálthatom-tiszta szívből:
  BOLDOG 3. SZÜLETÉSNAPOT NEKED!!!!!!

  Szép napokat:Somaanyu

 • Anyúúú! szerint:

  Boldog szülinapot Dokimami! 🙂
  Mostanában ritkábban járok erre, de még be-benézek 🙂 Úgy néz ki nekünk nehezített körülmények jutottak, így másfelől kellett okosságokat szedegetnem 🙁
  Viszont hátha tudnék segíteni másoknak – van egy pályázat, ahol beteg, sérült, fogyatékkal élő gyerekek rehabilitációs programjait, vagy azok szervezőit támogatják. Kizárólag nonprofit szervezetek számára kiírt pályázatról van szó, én akit tudtam már értesítettem róla, szeretném kérni, hogy tegyétek meg Ti is! A program neve Gyermekgyógyító Program, a kiírást pedig itt találjátok: Új Európa Alapítvány – http://minu.me/-gyermekterapia

Vélemény, hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Mit csinálok most?

Most ezt olvasod Szülinap, már megint at Dokimami.

meta