Babakonyha 0 Ft-ból gyereknapra

május 25th, 2012 § 2 hozzászólás

Annyira jó ötlet, a kicsi ház blogon olvastam, muszáj volt kipróbálnunk. A padláson találtunk is egy régi, ocsmány éjjeli szekrényt, nekiestünk vasárnap délután, nem vettünk hozzá semmit, amit találtunk otthon (fém tál a mosogató, CD-k a főzőlap, a csap pedig parafadugóba szúrt pumpás adagoló), abból készült és este már játszottak is vele. Ha tudom, hogy ennyire be fog jönni nekik, biztosan nem észnélkül, hanem előre megterveztem volna. Közel sem lett olyan szép, mint  Katáé (itt megnézhetitek), de sebaj, a gyerekeim azt nem látták, így nem fáj nekik 🙂 Kaptunk pár éve műanyag konyhát, de az igen gyors menetben kiköltözött a homokozóba. Ezt tényleg csak ajánlani tudom mindenkinek, megcsinálni is élmény és utána garantáltan kedvenc lesz.

 

Tagged

§ 2 Vélemény: Babakonyha 0 Ft-ból gyereknapra"

  • Somaanyu szerint:

    Dokimami!Ez elképesztő!Tudod,én elfogult vagyok veled szemben-de ez elfogultság nélkül is…..nincs szavam….GYÖNYÖRŰŰŰŰŰ!!!!! Egy pár hétre lehetnék gyerek Nálad???? :))))És amikor kijátszottam magam,egy pár napot aludnék is….:)))))

  • […] Ilyenné: A konyha megalkotásának pontos leírását Sublót blogján találhatjátok meg. Dokimami pedig egy padláson talált éjjeliszekrényből alkotta meg saját verzióját: Kicsi nagyobb […]

Vélemény, hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Mit csinálok most?

Most ezt olvasod Babakonyha 0 Ft-ból gyereknapra at Dokimami.

meta