Csecsszopó hulligánok

október 5th, 2010 § 0 comments

Mielőtt bárki felhábora a címen, szeretném leszögezni, hogy imádom a kisbabákat, DE legyünk őszinték, azért pár merényletet mindegyik elkövet az anyja, apja ellen. És nem arra gondolok, hogy mit tett a terhesség a testeddel, milyen fájdalmas volt a szülés és az azt követő néhány hét, hanem egyéb baba “galádságokat” gyűjtöttem össze.  Jó lesz, ha vigyázol ezekkel az apró tettekkel, mert van, amelyikkel orvoshoz is kell menned.

  1. Az ici-pici fogatlan újszülöttnek egy óra sem kell és véresre szopja a melled, ha nincs elég jól bedugva, vagy ilyen fajták vagytok. Utána szoptatni napokig NAGYON fájdalmas. Néhány hónap/félév múlva pedig “édi” mikor a szájában marad a cici, miközben helyetváltoztat. Ez akkor a “legklasszabb” amikor már foga is van.
  2. A kisbabák imádják tépni anya haját. Persze apa mellkas, vagy lábszőrét és ha van bajuszát, szakállát sem vetik meg.
  3. Szemüveg, kontaktlencse veszélyben. Egy szempillantás alatt kikapja a kontaktlencsédet, ha úgy alakul, és a szemüveg is állandó célpont.
  4. Klassz dolog lekapirgálni anya/apa szemölcseit, anyajegyeit. Ha netán véresre kaparná valamelyiket, feltétlenül keress fel egy bőrgyógyászt.
  5. Hajlamosak lefejelni, netán kényes helyre rúgni lábacskájukat. A vetődésben és rugkapálásban egyértelműen világbajnokok.

Még szerencse, hogy annyira édesek és ártatlanok, hogy nem lehet haragudni rájuk (de azért az anyajegyeket békén hagyhatnák).

Vélemény, hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Mit csinálok most?

Most ezt olvasod Csecsszopó hulligánok at Dokimami.

meta