Vége a “házi baba szépségversenynek”: Eredményhirdetés

augusztus 20th, 2010 § 0 comments

Gondoltam a (többek között) virágkarnevál napja éppen megfelelő a “házi baba szépségverseny” lezárására. Eredetileg arra gondoltam, hogy ez nem olyan verseny lesz, ahol az a baba győz, akire legtöbben szavaznak, kvázi legtöbb ismerőse van. Hanem a legédesebb, a legszebb, a leggyönyörűségesebb…
Viszont be kellett látnom, hogy gyönyörű babáitok vannak és képtelen voltam eldönteni kik legyenek a nyertesek. Ezért felírtam egy cetlire a neveket, bele tettem egy tálba és a kislányom kisorsolta a nyerteseket. Kárpótlásul a többieknek elküldöm a Sztori szerdások ajándék e-jegyzetét (A nehézlégzés 7 gyakori oka és otthoni teendők…) és teszek egy ígéretet.
Az ígéret így szól: ha a dokimami a jövőben tovább fejlődik, és lehetőségem lesz, akkor még egy értékesebb ajándékot is kisorsolok közöttetek. Ez nem tudom mikor lesz, tekintve, hogy nem sok szabadidőm van (pontosabban jelenleg nincs is), de egyszer csak bekövetkezik reményeim szerint.

Nézzük a nyerteseket:

  • Viki:

  • Léna:

A nyereményt a Pampers-Unicefnek köszönhetitek. Miért is?

Én is támogattam a Pampers-Unicef közös tetanusz védőoltásgyűjtő kampányát, ami már lezárult és képzeljétek el a magyar anyukák több, mint 700 ezer védőoltást gyűjtöttek és ezzel sok-sok ezer baba életét tudják megmenteni.

A nyeremény pedig egy baba CD (Italian, Russia, France, Armenia, Indonesia, Tahiti, Spain, Greece dalokkal).

A nyerteseket kérem, hogy írják meg a címüket az info@dokimami.hu-ra. A többieket pedig kérném, ha egy héten belül nem kapják meg az e-jegyzetet, jelezzék nekem.

Mindenkinek nagyon köszönöm a részvételt. Gratulálok gyönyörű babáitokhoz. Nagy élmény volt fotóitokat nézegetni. Köszönöm.

Tagged

Vélemény, hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Mit csinálok most?

Most ezt olvasod Vége a “házi baba szépségversenynek”: Eredményhirdetés at Dokimami.

meta