GYED, GYES, családipótlék és társai

október 11th, 2009 § 4 hozzászólás

gyedMikor jár, mennyi jár, hol kell igényelni, mikortól és milyen papírokat kell magaddal vinni. Ezer a kérdés és mindenki kicsit mást mond. Nagyon nehéz eligazodni és sok kismama speciális helyzetben van. Nem mindenki dolgozik már évszázadok óta és sok aggódás forrása lehet a nem tudás és a fenyegető  anyagi bizonytalanság. Nem vagyok TB szakértő, de talán a leghitelesebb az a dokumentum, amit a Szociális és Munkaügyi Minisztérium adott ki tájékoztatás végett. Remélem itt mindenki megtalálja a saját helyzetére illő válaszokat, de ha nem is, segíthet a pontosabb kérdés feltevésben. A tájékoztató füzet linkje: Tájékoztató a gyermekek után járó ellátásokról (a cikk alján található pdf formátumban a füzet)

Tagged , ,

§ 4 Vélemény: GYED, GYES, családipótlék és társai"

 • Piga szerint:

  Köszönöm a hasznos linket, sokat segít a családom helyzetének tisztázásában.

 • […] munkaviszonyoktól függően más jár, mindenkinek magának kell kitalálnia mire jogosult (ebben a cikkemben van link, hogy hol olvasgathatsz erről). Ha nagyon bonyolult a helyzet, akkor érdemes TB […]

 • Marcsa szerint:

  Kedves Dokimami!

  Sajnos a linken nicncsenek fenn infók..

  Egyébként szuper a honlap, NAGYON köszönöm, hogy csinálja!

 • Dr. Jurás Enikő szerint:

  Kedves Marcsa!
  Sajnos én már elvesztettem a fonalat az utóbbi évek változásai között, az OEPnél vagy az Államkincstárnál vagy nagyobb babás oldalakon hátha aktuálisabb infok vannak. Most nem tudok ennek utána kutakodni, talán majd a közeljövőben, bár már ígérni semmit sem merek, mert mostanában soha nem jön össze.

Vélemény, hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Mit csinálok most?

Most ezt olvasod GYED, GYES, családipótlék és társai at Dokimami.

meta